Sunday, June 6, 2010

4 months old

Assalamualaikum bloggerz sekalian..

hari ni nak bercerita ttg putriku yg dh 4 bulan usianye..
anak mama ni suke buat mama risau tau.
pegi umah org je nangis, kalau kat umah sendiri tu takde nye nak nangis.
mandi pun senyap je.
hairan bin ajaib betul dak kecik mama ni.

anak mama ni umo dekat2 4 bulan baru tegap badannye.
4 bulan jugak baru mengiring.
ish lambat le anak mama ni..
tapi takpe, since dia anak sulung dan kami pun takde experience camane nak percepatkan perkembangan semua2 tu, dia pun manje yg amat.
meniarap pun tak suke, ish..
dekat 4 bln jugak dia dah pandai nangis panggil mama.
tu yg paling best, walaupun dia mgkn tak tahu ape tu 'mama', tp tangisannye 'mm...ma..' sgt2 buat aku rindu time2 tgh keje.

jom tgk gambo ni..
















ni sebenarnye tgh berhajat nk mkn tgn, jd dia belek2 dulu jari mane yg best. hehe..

















tu dia...ngap!















perkara yg paling dia terror..menangis! adoiiiii..
















ehehe..sukenye dia....

esok mama keje afday ade hal sket, dlm kul 3 ke baru mama ambik putri kite gi umah tok wan ok. get ready naik kete baru..he..he.. baru tak baru sgt ler ek..

moga putri mama membesar dgn ceria & sihat sejahtera serta sentiasa di bawah perlindunganNya.. Amin..

No comments:

Post a Comment