Wednesday, June 9, 2010

tukar pakwe....


Salam sume....

Saje nak cite pasal penukaran pakwe baru2 ni..
pakwe yg dimaksudkn adelah jhu3423 kesayangan aku, yg tlh lebih kurang 6 tahun mengiringi perjalananku..
sedih mmg sgt sedih, tp keadaan memakse berbuat begitu..
isk..isk..time taip entry ni tetibe rase rindu sgt kat dia..
nak menangis pun ade, sedih woo..

dah berpuluh riban duit aku abis kat dia, lebih dari $40k rasenye lah.. yelah cube darabkan $570 x 6 thn.. tambah servis2 lagi, tayar lagi, rosak lagi, mahunye dah boleh beli flat kat maluri ni cash je.
huhu...
bile ditolak, kedai cume ambik 12k jek.. tak ke sedih namanye tu???

ikutkn hati mmg syg nak tolak, tp dia gear box asik dok meragam je, kang bebetul rosak, mahunye mkn ribu gak nak betulkn..

so bile pikir 7 8 kali, akhirnye aku setuju je la ambik kete lain..

Gambar kenang2an di hari perpisahan...huhu gonna miss him...

No comments:

Post a Comment